Ақсу кентінің негізгі орта мектебі КММ
мектеп асханасында мектеп оқушылары үшін ыстық тамақтың ұйымдастырылуын жеткізушімен тексеру
№ 3 Хаттама
Тексеру күні: 06.04.2022 ж.
Тексеру уақыты: 10-35 сағат. (2 үлкен үзіліс)
Тексеру мақсаты: тағамдардың бекітілген ас мәзіріне сәйкестігі, асхана қызметкерлері, педагогтар мен білім алушылар үшін гигиеналық талаптардың сақталуы.
Құрамындағы мектеп бақылауы:
1.Соловянская Н. Н. - Қамқоршылық кеңесінің төрайымы
2.Сейткина Д. К. - медбике
3.Оспанова Б. М. - мектеп басшысының м. а.
4.Крель И. Н. - 7 сыныпты ата-аналар қоғамы
5.Кумажанов М. - жеткізуші
Осы хаттаманы 2022 жылғы 6 сәуірде ата-ана бақылауымен мектеп асханасындағы тамақтану сапасының ұйымдастырылуына тексеру жүргізілгендігінде жасады.
Тексеру барысында:
1. Ыдыс-аяқ бекітілген мәзірге сәйкес келеді, оқушылардың сауалнамалары бойынша балаларға түскі ас ұнайды.
2. Комиссия мүшелері порцияларды бақылап өлшеуді және дегустациялауды жүргізді. Дәм татқан кезде ата-аналар дәм сапасы өте жоғары, өңдеу сапасы талаптарға сай екенін атап өтті.
3. Ата-аналық бақылау комиссиясының мүшелері порциялардың мәзірге және балалардың жас қажеттіліктеріне сәйкес келетінін атап өтті.
4. Тамақтандыруды ұйымдастыру: қол жуу үшін сұйық сабыны бар 1 раковина бар. Электр кептіргіштердің көмегімен қолды құрғатыңыз, дез қолданыңыз. құралдары.
5. Тамақтану залында әрбір үстел 4 білім алушыға арналған, қауіпсіз қашықтықты сақтай отырып, балаларға арналған орын жеткілікті.
6. Барлық сынып жетекшілері өз сыныптарымен бірге жүреді.
7. Асхана қызметкерлері асханада жұмыс істеу кезінде гигиеналық талаптарды сақтайды. (маскалар, қолғаптар, қалпақтар).
Ұсыныстар:
1.Ата-аналарға үйде дұрыс тамақтану туралы әңгімелесуді ұсынылдф.
Мектеп бақылауы хаттамамен таныстырылды:
1.Соловянская Н. Н.___________________
2.Сейткина Д.К. - ___________________
3.Оспанова Б. М. – ___________________
4.Крель И. Н – ___________________
5.Кумажанов М. - ___________________